Da li ste spremni da u svoj lični razvoj uložite 2 kafe?

Pre tačno godinu dana Lava i ja smo pomislili da napravimo posebnu, privatnu Facebook grupu gde ćemo redovno raditi sa ljudima.

Zašto? Shvatili smo da je za uspeh potreban kontinuitet. Ukoliko napravimo mesto gde ćemo jednom nedeljno obrađivati neku temu kroz uključenje uživo, za godinu dana neko bi imao na raspolaganju čak 52 LIVE vebinara. Ukoliko je neko zaista spreman na promenu i odlučan da preduzme nešto za svoje lično zadovoljstvo i životnu sreću, ovo je, po našem mišljenju, više nego dovoljno. Dovoljno da se usudi da nedeljno menja samo jednu stvar koja ne funkcioniše na osnovu naših predavanja pa je uspeh i više nego zagarantovan.

Pitanje za tebe. Šta je ono što donosi fokus, mir i istrajnost, dobru komunikaciju, toleranciju i strpljenje? Jednostavno, meditacija. Iz tog razloga svakog ponedeljka nakon vebinara radimo integraciju kroz meditaciju koju lično vodim. Ovo je Meditacija koja čisti tri osnovna obrasca destrukcije koje nasleđujemo od naših predaka. Obrazac nemaštine, nedostatka ljubavi i zavisnosti.

Pored toga na zadatu nedeljnu temu Lava svakog jutra meditira sa članovima Grupe. Nekada je to radila sama, zatim sa ljudima na svojim mrežama i You Tube kanalu, a danas Lava svakog radnog jutra u 6h vežba i meditira u grupi sa našim članovima.

Dok smo kreirali ovu Grupu mislili smo na to da možda neki ljudi kojima je potreban lični razvoj nemaju mnogo novca da ulože u edukacije. Koliko bi onda bilo ok da se ovakva grupa naplaćuje? I evo logike i interesantne računice. Koliko košta kafa sa prijateljem u gradu? Dve kafe u proseku koštaju 280 dinara / 2 evra. Da li bi nekome bilo puno da uloži u svoj lični razvoj samo 2 kafe MESEČNO???

Neko će možda pitati zašto tako niska cena za tako puno sadržaja koji delimo? Jednostavno, želimo da svako kroz ovu grupu stekne naviku da radi na sebi. Da napravi rituale da meditira, sluša jednom nedeljno vebinar i konstantno se unapređuje. Naplaćujemo radi razmene energije i davanja u humanitarne svrhe onima koji je novac potrebniji. Zato jednom godišnje u dogovoru sa članovima Grupe doniramo 20% od svih uplaćenih članarina.

Ukoliko se pitaš i dalje da li je ova grupa za tebe, možda je najbolje rešenje da saznaš na Besplatnom vebinaru koji ćemo Lava i ja održati 17.12.2020. od 20.30 časova a gde ćemo detaljno objasniti šta je meditacija i koji su benefiti ove naše Coaching grupe.

Važni detalji.

  • Ovu 2020. godinu ćemo završtiti sa 59 vebinara, 70 meditacija sa mnom i 413 jutarnjih meditacija sa Lavom.
  • U 2021. te očekuje još 52 vebinara, 52 meditacije sa mnom i 250 jutarnjih meditacija sa Lavom.


Zamisli sada da za 28.8 eura, koliko košta članstvo u Grupi na godišnjem nivou, imaš pristup riznici od 100 vebinara i preko 800 meditacija!

Ukoliko imaš neko pitanje ili nedoumicu slobodno mi piši na mail darko@nlpenergyhouse.com ili u DM na Instagramu i Facebook-u. User je @darcocv


Da saznaš sve o Grupi “Meditacije i Manifestacije” i učlaniš se klikni OVDE

 

error: Content is protected !!