parallax background
TIBETANSKI REIKI

Živeti sa energijom


Ova metoda isceljivanja zavedena je pod tradicionalnu medicinu za unapređenje zdravlja i harmonizaciju. Reikijem se naziva Univerzalna Životna energija koja teče oko nas i u nama, i predstavlja tehniku kanalisanja te energije u svrhu isceljenja, harmonizacije čitavog našeg bića i života.


  • Energetsko punjenje
  • Oslobađanje od stresa
  • Zaštita od negativnosti
  • Postizanje ciljeva
  • Jačanje imuniteta
  • Balans na svim poljima

TIBETANSKI REIKI

U današnje vreme smo često pod stresom i pritiskom okruženja iz raznih razloga. Možda vam se dešava da osetite kako nakon napornog dana na poslu nemate dovoljno energije za svoju porodicu, prijatelje i aktivnosti koje volite? Verovatno ste često okruženi ljudima i okolnostima koji vas crpe i umaraju? Ponekad vam zbog užurbanog načina života strada zdravlje i odnosi sa ljudima?

TIBETANSKI REIKI JE METODA KOJA NAS OSLOBAĐA OD STRESA, PUNI POZITIVNOM ENERGIJOM, ŠTITI OD NEGATIVNOSTI OMOGUĆAVA DA BUDEMO SREĆNI I SAMIM TIM ZDRAVI I USPEŠNI!


Kako izgleda Reiki tretman?I

Sam Reiki tretman izgleda tako što Reiki terapeut postavlja svoje ruke na par centimetara iznad tela klijenta. Standardni tretman za energizaciju I harmonizaciju podrazumeva polaganje ruku na svih 7 čakri.

Ukoliko je nekom delu tela potrebna pomoć i isceljenje onda se ruke polažu na taj deo tela i čakru koja je najbliža duži vremenski period.

Tretman traje od 30-45 minuta zavisno od stanja klijenta. Senzacije tokom tretmana mogu da se pojave ali i ne moraju. Ukoliko se pojave to je u smislu toplote, strujanja ili nekih blagih vibracija.

Ukoliko želite možete i sami proći kroz obuku za praktikovanje Tibetanskog Reikija. Time dobijate mogućnost da svakodnevno sebi radite tretmane i sebe dovedete u izbalansirano stanje. Prednosti su velike ukoliko odlučite da postanete Praktičar Reikija (1.stepen).

Sama obuka traje jedan dan i obuhvata teorijsku obuku, inicijaciju i praktičnu primenu. Uvek se radi u malim grupama 5-8 osoba da bi učitelj mogao da se posveti svakoj osobi i odgovori na pitanja i nedoumice.

Nakon prvog praktičarskog stepena, tu su drugi terapeutski stepen koji vam daje mogućnost da drugim osobama radite tretmane i treći majstorski stepen koji daje nove uvide o energijama, kristalima i tretmanima.Preuzmi eBook - REIKI - Živeti sa energijom

Prihvatam Newsletter *

Preuzmi eBook - Telo kao informator

Prihvatam Newsletter *

Reiki tretmanReiki 1. stepenReiki 2. stepen

Ukoliko ste zainteresovani za Reiki tretman ili za neku od edukacija, popunite kontakt formu, a mi ćemo vam poslati detaljnije informacije.
Datumi edukacija:

Reiki 1. stepen .28.2 od 17h Beograd i 04.03.2020 od 17h Niš i 28.02.2020 od 17h Beograd.
Edukacija traje jedan dan.

Reiki 2. stepen 17.03.2020 i 24.03.2020 od 17h Niš
Edukacija traje dva dana sa razmakom od nedelju dana.